Yrityksemme päämääränä on tarjota rakennuskohteillemme harkittuja ratkaisuja, jotka ovat toteutettuja oikea-aikaisesti, tunnollisesti ja korkealaatuisesti. Jokainen asiakas on meille tärkeä, joten on oleellista, että asiakkaamme olisivat tyytyväisiä työhömme.

Aloitimme toiminamme yli 10 vuotta sitten. Vuosien aikana olemme yhä enemmän painottaneet työlaatumme ja uusien ratkaisujen kehittämiseen. Siitä johtuen kuuluvat tiimimme työntekijät, jotka ovat kaikki oman alan asiantuntijoita, ja ovat suorittaneet monia alan koulutuksia sekä omaavat pitkäaikaisia kokemuksia.

Yrityksemme yhtenä toiminta-alana ovat palosuojarakenteiden läpivientien ja saumojen palosuojaukset sekä teräsrakenteiden palosuojaukset. Toimimme erinlaisilla työkapasiteettia vaativilla objekteilla. Suoritamme töitä sekä kerrostaloissa että isoilla rakennuskohteilla palosuojasektorien ja teräsrakenteiden palosuojien takaamiseksi. Suurimmat referenssimme ovat: Project Buckingham 1;2;3;4a;4b (Google Hamina) palosuojaukset ja palokatko; Espoon Kauppakeskus Entresse palosuojaukset; Helsingin Musiikkitalo palokatko; Kauppakeskus Jumbo palosuojaukset jne. Virossa olemme yhteistyönä tehneet palosuojauksia vuonna 2016 avatussa Tallinnan Hilton hotellissa.

Töiden loputtua suoritamme kaikki tarvittavat koordinoinnit, kohteen esittämisen, toteutus-dokumentoinnin laadinnan sekä tarvittavat konsultoinnit. Huolehdimme kaikesta, että palvelumme olisi asiakkaillemme huipputasoista.

Tarjoamme asiakkaillemme juuri sitä, mitä he eniten tarvitsevat – nopea työaikataulu, mutta korkeatasoinen laatu. Sen kaiken takaavat ammattimaiset koulutetut asiantuntijamme.

Scandi Rakennus käyttää palokatkoissa ja palosuojauksessa ETA- hyväksyttyjä ja CE- merkittyjä tuotteita. CE -hyväksytyillä tuotteilla tarkoitetaan tuotteita, jotka valmistaja on vakuuttanut täyttävän EU-direktiivien vaatimukset ja mahdolliset tuotetestaukset.